GL1000 geen vonk

Technische vragen, tips, trucs, enz.
PeerK55
Berichten: 8
Lid geworden op: 08 feb 2015, 13:55

GL1000 geen vonk

Bericht door PeerK55 » 18 jun 2016, 18:46

Weet iemand misschien de oorzaak dat ik geen vonk op de bougies krijg? Ik heb mijn bobines al vervangen. Dit in eerste instantie omdat de bougiekappen uit de de bougiekabels vielen. Ik heb nu na imitatiebobines weer originele geplaatst en heb nog geen vonk. Ik heb onlangs ook de distributie vervangen. Kan dit de oorzaak zijn? Iemand ervaring hier mee?

Gebruikersavatar
peter
Winnaar "show your wing" fotowedstrijd
Berichten: 6757
Lid geworden op: 30 aug 2006, 20:54
Type Goldwing: GL1800
Locatie: Velden noord limburg

Re: GL1000 geen vonk

Bericht door peter » 20 jun 2016, 21:02

Heb je spanning op de contactpunten?
Heb je spanning bij de bobines?
Heb je een goede aarde bij de bobines?
Heb je de dodemansknop op run staan.
Heb je de zekeringen gecontroleerd?

Met je distibutie heeft de ontsteking weinig te maken. Mocht je distributie verkeerd staan staan natuurlijk je pintjes verkeerd maar conken moet je hebben.
Kijk eens op mijn site voor meer nonsens en motoren. :P
In de garage: gl1800 (07), gl1000ltd (76), cb750four f2 (78), bmw z4 3.0 (03).

PeerK55
Berichten: 8
Lid geworden op: 08 feb 2015, 13:55

Re: GL1000 geen vonk

Bericht door PeerK55 » 21 jun 2016, 20:08

Hoi Peter

Dacht ik ook al. Bedankt voor de tips zal het even nalopen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten