Vaderdagrit (regio's Brabant/Zeeland/ZHolland)

Plaats hier berichten die betrekking hebben op activiteiten van de Gold Wing Club Holland.
Gebruikersavatar
RonalT
Berichten: 12071
Lid geworden op: 11 okt 2007, 09:45
Type Goldwing: GL1500
Locatie: Dinteloord

Vaderdagrit (regio's Brabant/Zeeland/ZHolland)

Bericht door RonalT » 21 jun 2015, 19:49

Vandaag met de BrabantWingers bij vliegveld Seppe gestart met koffie samen met Johan, Bep, Wil & Jose, Johan en Cor en nog wat anderen waarvan ik de naam niet ken. Totaal met 12 motoren waarvan 2 met zijspan.
Via Oudenbosch, Oud Gastel, Steenbergen, Tholen en daarna over de Oesterdam naar Rilland om te vervolgen langs Kruiningen richting Goes. Af en toe hadden we wat last van naar beneden vallende spetters, maar al met al viel het best mee. Verder langs Nisse en Ovezande kwamen we vlak voor de tunnel tot stilstand. Hier hebben we gewacht op de Zeeuwen die ook aan deze rit deel zouden nemen.
Ondertussen zagen we heel wat Classics (1000 - 1100 en 1200's passeren) die aan de GoldWing Classic Tour 2015 meereden. Ook Chrit (die niet zwaaide), Stanley, Harry en Wim die wel durfde zwaaien zagen we over de rotonde karren. Zo zie je de verschillen tussen de mannen (wel zwaaien) en de jongens (niet zwaaien). Er zijn die dag heel wat Goldwings de WesterSchelde tunnel gepasseerd. Wij met 12 Brabantse motoren en 7 Zeeuwse en de Classics met circa 70 motoren....

Na de tunnel een mooi stuk Zeuuwse Vlaanderen als voorproefje voor de 12 september. De afsluiting was Hulst. Wij hebben daar een hapje gegeten en nog even rondgewandeld en zijn daarna via de tunnel en Borssele, Driewege en Langeweegje naar Goes gereden. Daar de autoweg op en vlug naar huis.

Het was een leuke dag met wat bekende en een heleboel onbekende Wingers. Allemaal bedankt voor de Brabants/Zeeuwse gezelligheid
Groeten, RonalT


Kijk in de evenementen kalender wat er dan te doen is

Op zoek naar een mooie kentekenplaathouder of andere leuke gadgets? Klik hier!

Ondervinding is de optelsom van alles wat je ooit vekeerd hebt gedaan

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten