Bestemming Motorhotel Sonnenbliek Lütz aan de Moezel

Plaats hier je mooie reisverhalen
Gebruikersavatar
sytzecat
Berichten: 168
Lid geworden op: 29 jan 2007, 23:55
Type Goldwing: GL1200
Locatie: Garyp

Bestemming Motorhotel Sonnenbliek Lütz aan de Moezel

Bericht door sytzecat » 28 aug 2008, 21:32

Geachte Wingers,

Zo wij zijn dan ook weer thuis van onze wel geslaagde vakantie naar de Eifel.

Zondag 20 Augustus vertrokken van uit Garyp met als eindbestemming Valkenburg aan de Geul, goede reis gehad, met droog weer!!!

Maandag: 21 Augustus vertrokken naar de Eifel lekker binnen doorsturend, hier en daar koffie drinken en wat eten en zo richting Lütz aan de Moezel. Motorhotel Sonnenbliek was onze eind bestemming, bij Bernt, hier aangekomen onze motoren gestald in het hok en de sleutels van de kamers maar eens opgehaald en eerst maar naar de kamer, na ons wat te hebben op gedot, maar eens even naar het terras om een heerlijk glas bier, ook wij zijn liefhebbers hoor, toen er dan ook meerdere gasten zich melden werd het gelijk al gezellig, allemaal gelijkgestemden.
na de borrel dan het etem wat ons dan ook goed smaakte, o ja die Duitsers kunnen wel een potje eten koken hoor!!
De avonds na eten eerst maar even winkelen in de motor schuur, de motoren maar eens bewonderen, en wat denk je, elke motor heeft zo weer zijn eigen verhaal, wel mooi dit zo mee te maken.

Dinsdag: zijn we dan maar wezen rijden, Bernt heeft er ruim voldoende roetes liggen, maar wij wilden de moezel maar eens stroom opwaatrs volgen en ook rustig aan doen, koffie drinken in Cochem, en zo weer verder gereden naar Kues Bernkastel, hier lekker gegeten en het zeer oude stadje maar eens onder de loupe genomen, heel gezellig hier.
Op de terugweg maar eens wat binnen door gegaan, lekkere bochten gemaakt en leuke klimingen en dalingen. Terug in Sonnenbliek toch voor eten eerst maar wat gersten nat naar binnen geslingert, dan gaat het eten ook beter verteren denk ik dan maar!!! Gezellige avond gehad, en we leren de gasten steeds beter kennen wat dan ook heel leuk is.

Woensdag: Ochtends maar eens rustig aan in het hotel koffiedrinken en de middags zijn we met de lady's naar Cochem geweest en hebben we daar maar eens met hun wezen shoppen(moet ook wel eens) 's avonds hebben we dan ook een geweldige BBQ gehad bij het Hotel, was keurig verzorgd en goed eten!!

Donderdag: Zijn we naar Koblenz gereden en zijn we op bezoek geweest bij Louwis, motor kledingen en zijn dan later nog bij Polo geweest welke daar ook dicht bij in de buurt is gevestigd, ook hier dan weer handel gedaan, vrouw een mooi leren jack en ik wat motorolie. na deze bezoeken richting de Rijn gereden, via Loreley met de pont naar St. Goar en binnen door naar Lütz, van uit St. Goar een helling van 17% wat de Wing geweldig vond, en ook zijn bestuurder!!!

Vrijdag: Deze dag maar gekozen om via de rijn terijden naar Rudesheim ook een mooi oud stadje, op de terug weg zo'n 25 Km voor Lütz begon het te regenen, ondanks onze goede kleding zijn wij toch droog binnen gekomen maar de vrijdag is ook de dag dat er vele nieuwe gasten gingen binnen komen uit Nederland, hier waren dan ook vele verzopen katten bij, ook nog enkele welke helemaal geen droge draad meer aan hadden.
's avonds was het dan ook zeer druk en was het voor mij 1.30 uur voor dat ik mijn nest maar eens ging opzoekken, we moesten de volgende ochtend dan ook weer vertrekken dus niet te diep in het glas gekeken.

Zaterdag: Na een goed ontbijt de spulletjes maar weer gepakt en in de motor opgeruimd zijn we rond 11 uur vertrokkenmet als eind bestemming voor deze dag Monschau al waar we een overnachting hebben gehad, vele malen rustiger dan bij Sonnenbliek maar ook wel weer leuk.

Zondag: Zijn we weer van uit Monschau naar Garyp gereden en waren we rond 16.00 uur weer thuis alles is weer goed verlopen, geen problemen gehad onderweg, de Wing en de Harly hebben het er weer goed van afgebracht na een reis van 1002 mijl.
Zo we waren dan ook weer blij om goed thuis gekomen te zijn en hebben met de kinderen en kleinkind lekker chinees gegeten en na alle verhalerhalen te hebben verteld maar weer een punt gezet aan de vakantie reis, nu nog een weekje thuis en dan 1 september weer naar het werk!!!

Vr. groeten,
Sytze en Bonny catAfbeeldingAfbeelding
Vr. groeten,
Sytzecat
Fryslân

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 0 gasten