Display radio frequentie

Technische vragen, tips, trucs, enz.
Gebruikersavatar
frank's
Berichten: 1339
Lid geworden op: 03 aug 2007, 16:58
Type Goldwing: GL1800
Locatie: zaandam

Display radio frequentie

Bericht door frank's » 12 nov 2016, 07:49

Goedemorgen wingers en sters
Mijnn display (waar ook de km stand enz op staat)
Geeft frequentie van radio niet aan, heb ik een knopje uitgezet of is het iets ergers?
Radio doet het prima maar kan geen zenders zien.

Gebruikersavatar
Pep
Berichten: 119
Lid geworden op: 07 mar 2013, 20:43
Type Goldwing: GL1800

Re: Display radio frequentie

Bericht door Pep » 12 nov 2016, 18:29

Het is geen normale situatie en er is ook geen functie om het display uit te zetten voor de radio. Je zou kunnen proberen om je accu los te koppelen en hiermee de boel te resetten. Moet je hierna wel je zenders weer programmeren :lol:

Gebruikersavatar
frank's
Berichten: 1339
Lid geworden op: 03 aug 2007, 16:58
Type Goldwing: GL1800
Locatie: zaandam

Re: Display radio frequentie

Bericht door frank's » 12 nov 2016, 19:35

ga het direkt proberen, las ook al zoiets op amerikaanse sites.

Gebruikersavatar
frank's
Berichten: 1339
Lid geworden op: 03 aug 2007, 16:58
Type Goldwing: GL1800
Locatie: zaandam

Re: Display radio frequentie

Bericht door frank's » 12 nov 2016, 20:05

gelukt hij is gereset en display werkt weer zoals het hoort, enig idee hoe dit probleem komt?
maar goed bedankt.
gr frank

Gebruikersavatar
Pep
Berichten: 119
Lid geworden op: 07 mar 2013, 20:43
Type Goldwing: GL1800

Re: Display radio frequentie

Bericht door Pep » 12 nov 2016, 22:48

Fijn om te horen dat het probleem is opgelost. Ik denk dat de electronica van de radio even de weg naar je display kwijt was. :lol: Er zijn wel meer onverklaarbare elektronische probleempjes soms op te lossen door even de accu los te halen.

Gebruikersavatar
peter
Winnaar "show your wing" fotowedstrijd
Berichten: 6755
Lid geworden op: 30 aug 2006, 20:54
Type Goldwing: GL1800
Locatie: Velden noord limburg

Re: Display radio frequentie

Bericht door peter » 12 nov 2016, 23:50

Kan goed zijn dat de accu niet geweldig meer is. Dan trekt hij bij het starten zoveel stroom weg dat sommige dingen de weg kwijt raken.
Kijk eens op mijn site voor meer nonsens en motoren. :P
In de garage: gl1800 (07), gl1000ltd (76), cb750four f2 (78), bmw z4 3.0 (03).

Gebruikersavatar
frank's
Berichten: 1339
Lid geworden op: 03 aug 2007, 16:58
Type Goldwing: GL1800
Locatie: zaandam

Re: Display radio frequentie

Bericht door frank's » 13 nov 2016, 09:11

Dat zou in dit geval niet moeten mogen peter, heb nl een rekening met daarop een nieuwe accu geplaatst door dealer bij aflevering. :D

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: aircooled en 0 gasten