Je motor avontueren in een digitaal dagboek.

Even bijpraten, sterke verhalen, moppen of andere praatjes ?
Plaats reactie
peter

Je motor avontueren in een digitaal dagboek.

Bericht door peter » 02 dec 2016, 18:31

Vaak zie ik mensen zoals ik zelf en nu bijvoorbeeld Cas een heel topic http://goldwingforum.nl/viewtopic.php?f=1&t=13623maken over hun avonturen met de motor. Op een forum zakken die berichten naar beneden en na een paar maanden leest niemand het nog en zoek je je zelf een ongeluk naar je eigen bericht.
Al een tijdje had ik een blog lopen bij wordpress waar ik vanalles bij deed houden en over het algemeen de motoren die als een rode draad door mijn leven lopen. Sinds deze week heb ik de handel verhuisd naar mijn eigen domein (http://www.bruikman.eu) vanwaar ik dan de wereld laat weten wat ik uitvoer.
Op wordpress zelf kan je eenvoudig en voor niks een account maken waar je dan een en ander kan posten en bijhouden.
Zelf post ik niet iedere dag of iedere week maar wel zo nu en dan en inmiddels heb ik een respectabel aantal berichten staan. Leuk voor jezelf maar ook voor je nageslacht :lol: Een aantal forumleden hebben ook een account en houden die bij en sommigen niet. Maar misschien heb je niks te doen deze winter en vindt je het leuk om een digitaal dagboek te gaan bijhouden. Kijk dan maar eens op wordpress hoe simpel een en ander kan zijn.

Gebruikersavatar
Devoraz
Berichten: 2524
Lid geworden op: 02 apr 2012, 16:17
Type Goldwing: GL1800
Locatie: Swifterbant, Flevoland
Contacteer:

Re: Je motor avontueren in een digitaal dagboek.

Bericht door Devoraz » 02 dec 2016, 20:41

Dat doe ik dus ook sinds ik in het bezit ben van mijn eerste wing. Samen met Harley-motormaatje Martin hebben we een blog waar (ik voornamelijk) alles met betrekking tot het motorrijden en de zaken er omheen genoteerd wordt. Wij zijn daar ook niet altijd mee bezig maar als het zo uitkomt, kan er best veel op terecht komen. Ook ik gebruik WordPress hiervoor. :wink:
Groeten,
Pjotr

Goldwing GL1800 2001 Illusion Red (R259P)
Goldwing GL1500 SE 2000 Two-tone Red (R176C / inset R199C)
http://bikers.nightmarepatrol.net
The world is my menagerie.
"I never get lost because I don't know where I'm going..."
Live for today or fade away

Plaats reactie