Aux op 1500 werkt niet bij Samsung S4 ??


Technische vragen, tips, trucs, enz.

Re: Aux op 1500 werkt niet bij Samsung S4 ??

Berichtdoor pieter » 11 Nov 2016, 00:10

Bij mij zit er een Samsung Galaxy S3 ( zie foto eerder bericht ) op en het werkt perfect, dus ik snap niet waarom het op de 1500 niet werkt, normaal gesproken open je op de GSM eerst de muziek app, kies een nummer en zodra hij het afspeelt zet je het volume open, doe je dit van te voren gaat alleen het volume van de "beltoon" omhoog in plaats dat van de media en dan hoor je niets.

Suc6 Pieter.
We always can chance to a better world
Gebruikers-avatar
pieter
 
Berichten: 831
Geregistreerd: 09 Sep 2011, 21:04
Woonplaats: Rucphen
Type Goldwing: GL1800

Re: Aux op 1500 werkt niet bij Samsung S4 ??

Berichtdoor appieabc » 11 Nov 2016, 00:16

dat zal ik eens proberen denk er ook aan om een hoofdtelefoon de draad af te snijden zodat je de draden contra kan houden je hoort nog .nog een keer dank voor meedenken.
Gebruikers-avatar
appieabc
 
Berichten: 998
Geregistreerd: 05 Mei 2008, 20:08
Woonplaats: amsterdam
Type Goldwing: GL1500

Re: Aux op 1500 werkt niet bij Samsung S4 ??

Berichtdoor Marco1 » 11 Nov 2016, 19:02

En als je de cd wisselaar weer terug aansluit, heb je dan wel weer geluid?
Groeten Marco1.

GL1500 SE Zwart/grijs
Gebruikers-avatar
Marco1
Winnaar "show your wing" fotowedstrijd
 
Berichten: 722
Geregistreerd: 12 Sep 2011, 00:51
Woonplaats: Eindhoven de gekste
Type Goldwing: GL1500

Re: Aux op 1500 werkt niet bij Samsung S4 ??

Berichtdoor appieabc » 12 Nov 2016, 01:45

die werkt dan weer perfect ,geef het voor de wintermanden toch op vanwege rug, en denk er sterk aan om het door ''éxpert""te laten doen.
Gebruikers-avatar
appieabc
 
Berichten: 998
Geregistreerd: 05 Mei 2008, 20:08
Woonplaats: amsterdam
Type Goldwing: GL1500

Re: Aux op 1500 werkt niet bij Samsung S4 ??

Berichtdoor Bugje » 13 Nov 2016, 20:33

pieter schreef:Bij mij zit er een Samsung Galaxy S3 ( zie foto eerder bericht ) op en het werkt perfect, dus ik snap niet waarom het op de 1500 niet werkt, normaal gesproken open je op de GSM eerst de muziek app, kies een nummer en zodra hij het afspeelt zet je het volume open, doe je dit van te voren gaat alleen het volume van de "beltoon" omhoog in plaats dat van de media en dan hoor je niets.

Suc6 Pieter.


Pieter dan heeft het er denk ik mee te maken welke mini-jack stekker er gebruikt is.
Bij mij kan ik er ook niet het randje afsnijden, dat zit er niet zodoende kan mijn stekker er ook niet dieper in.

Groetjes Rob.
GW 1500 trike :)
Lang geleden als peuter op een driewieler begonnen, bevalt nog steeds..
Gebruikers-avatar
Bugje
 
Berichten: 117
Geregistreerd: 15 Mrt 2015, 14:13
Woonplaats: Heijen
Type Goldwing: GL1500

Re: Aux op 1500 werkt niet bij Samsung S4 ??

Berichtdoor pieter » 13 Nov 2016, 23:12

Hoi Rob,

Ik heb de boel ffe nagemeten met de schuifmaat en de "stift" van de jacket moet net zoals die van de hoofdtelefoon 14 mm lang zijn om het juiste contact te maken.
Je zou ook kunnen proberen om er een verlengkabeltje tussen te zetten met de juiste lengte van de stift.

http://www.allekabels.nl/jack-kabel/4/1164616/jack-verlengkabel-stereo.html?gclid=COv4io2KqNACFUcQ0wodbi0LgQ

Groet Pieter.
We always can chance to a better world
Gebruikers-avatar
pieter
 
Berichten: 831
Geregistreerd: 09 Sep 2011, 21:04
Woonplaats: Rucphen
Type Goldwing: GL1800

Re: Aux op 1500 werkt niet bij Samsung S4 ??

Berichtdoor appieabc » 14 Nov 2016, 21:37

ja okee ik moest het doen met rolmaat (schuifmaat weer ns zoek) maar dan doet ie het nog niet. en of er verschillen zijn in min plus bij audio minijack en telefoon(sowieso talkback) is voor mij helemaal dark side of the force.
Gebruikers-avatar
appieabc
 
Berichten: 998
Geregistreerd: 05 Mei 2008, 20:08
Woonplaats: amsterdam
Type Goldwing: GL1500

Vorige

Terug naar GL1500

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten