motor start niet


Technische vragen, tips, trucs, enz.

motor start niet

Berichtdoor alex68 » 06 Nov 2016, 10:54

Hallo medewingers
Ik heb een 1200 interstate die wil niet starten.
Ik heb het relais al getest en als ik daar een schroevendraaier op de polen zet gebeurt eer ook niets ,de startmotor en de dynamo zijn vorig jaar vervangen.
Het relais klikt alleen maar ,de accu is vol.
Wat zou het kunnen wezen??
Alvastbedankt voor de info.
Groeten Alex
alex68
 
Berichten: 39
Geregistreerd: 18 Okt 2009, 23:58

Re: motor start niet

Berichtdoor RonalT » 06 Nov 2016, 11:47

Zoek eens even in een ander topic. Dezelfde vraag is afgelopen week ook al langs gekomen bij een ander type.
Groeten, RonalT


Kijk in de evenementen kalender wat er dan te doen is

Op zoek naar een mooie kentekenplaathouder of andere leuke gadgets? Klik hier!

Ondervinding is de optelsom van alles wat je ooit vekeerd hebt gedaan
Gebruikers-avatar
RonalT
 
Berichten: 11531
Geregistreerd: 11 Okt 2007, 09:45
Woonplaats: Dinteloord
Type Goldwing: GL1500

Re: motor start niet

Berichtdoor harmdeboer » 08 Nov 2016, 20:06

Euh overstarten al geprobeert...
mijn 1200 vreet accu's....

Gewoon uitsluiten... ook als je denkt dat het niet kan zijn...
(Massa kabel of slechte contacten babel breuk (accu kabels)
Massa baan van startmotor geknap?
Gl 1100 '81 i(V.)
Gl 1100 '82 i (V.)
Gl 1100 '83 i (V.)
Gl 1100 '83 A.(sl)
Gl 1200 '84 i (2 Sl + V)RAT
Gl 1200 '84 A sp. (V)
Gl 1200 '85 A. (Sl.)
Gl 1200 '85 LTD (4. x sl. & V)
Gl 1200 '85 LTD C
Gl 1200 '86 A
Gl 1200 '87 A uitl.mod. (V. )
Gl 1500 '88 krat 1992(V)
Gl 1500 '95 SE ann Cal(V)
Gebruikers-avatar
harmdeboer
GL 1200 rijder
 
Berichten: 3208
Geregistreerd: 13 Mei 2009, 19:57
Woonplaats: Vierlingsbeek
Type Goldwing: GL1200


Terug naar GL1200

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast