lucht rooster opnieuw plaatsen


Technische vragen, tips, trucs, enz.

lucht rooster opnieuw plaatsen

Berichtdoor albert » 07 Jan 2016, 22:57

Ts er nog een bepaald foefje om de luchtrooster in de kuip te
plaatsen .ik had ze verwijderd om te schuren en te spuiten ,maar terug zetten valt tegen.
ik hoor het graag . en voor iedereen nog de beste wensen voor 2016.
grt albert uit rijssen
albert
 
Berichten: 37
Geregistreerd: 29 Apr 2013, 18:39
Woonplaats: rijssen
Type Goldwing: GL1100

Re: lucht rooster opnieuw plaatsen

Berichtdoor albert » 13 Jan 2016, 16:33

Is er niemand die mij er iets over kan vertellen,dat lijkt mij toch stug dat niemand daar wel eens mee bezig is geweest
Grt albert
albert
 
Berichten: 37
Geregistreerd: 29 Apr 2013, 18:39
Woonplaats: rijssen
Type Goldwing: GL1100

Re: lucht rooster opnieuw plaatsen

Berichtdoor RonalT » 13 Jan 2016, 18:19

Tja. Wat valt er over te vertellen?
Rooster terug in het gat en schroeven vastdraaien. Eigenlijk "de film van het er uit halen" terugspoelen :wink:

Moeilijker is het niet, denk ik ... ?
Groeten, RonalT


Kijk in de evenementen kalender voor 2016 wat er dan te doen is

Op zoek naar een mooie kentekenplaathouder of andere leuke gadgets? Klik hier!

Ondervinding is de optelsom van alles wat je ooit vekeerd hebt gedaan
Gebruikers-avatar
RonalT
 
Berichten: 11466
Geregistreerd: 11 Okt 2007, 09:45
Woonplaats: Dinteloord
Type Goldwing: GL1500

Re: lucht rooster opnieuw plaatsen

Berichtdoor albert » 13 Jan 2016, 23:33

hoy ronald
het probleem is dat het in rubber zit ,en geen schroeven .
en aangezien het rubber strak is krijg ik ze er niet in ,
vandaar dat ik vroeg of er een foefje voor is om het rooster weer te monteren
het gaat dus om de kuip van een 1100.grt albert
albert
 
Berichten: 37
Geregistreerd: 29 Apr 2013, 18:39
Woonplaats: rijssen
Type Goldwing: GL1100

Re: lucht rooster opnieuw plaatsen

Berichtdoor cooper » 13 Jan 2016, 23:38

Rubber mss. even in heet water leggen, daar worden ze soepel van. ;-)
Once you ride a Wing, you buy a Wing!
Gebruikers-avatar
cooper
 
Berichten: 1429
Geregistreerd: 10 Aug 2010, 12:53
Woonplaats: Nijlen (Belgie)
Type Goldwing: GL1500

Re: lucht rooster opnieuw plaatsen

Berichtdoor RonalT » 14 Jan 2016, 00:05

Ik heb wel eens iemand ruiten in een boot zien zetten, die ook met een rubber rand vast zaten.
Deze man gebruikte een dun touw wat hij samen met een collega, de ene binnen en de andere buiten, langs de ruit trok. Het touwtje zat dus tussen het rubber en de ruit. Dus bij jouw motor zou het dus tussen de rubber rand en het rooster zitten en je zou het van links naar rechts, daarna van onderen naar boven, van rechts naar links en uiteindelijk weer naar beneden gaan met beide handen die het touwtje vasthouden..... (ik hoop dat ik een beetje duidelijk ben)
Groeten, RonalT


Kijk in de evenementen kalender voor 2016 wat er dan te doen is

Op zoek naar een mooie kentekenplaathouder of andere leuke gadgets? Klik hier!

Ondervinding is de optelsom van alles wat je ooit vekeerd hebt gedaan
Gebruikers-avatar
RonalT
 
Berichten: 11466
Geregistreerd: 11 Okt 2007, 09:45
Woonplaats: Dinteloord
Type Goldwing: GL1500

Re: lucht rooster opnieuw plaatsen

Berichtdoor De Motormuis » 14 Jan 2016, 00:12

Misschien helpt het als je het rubber
insmeert met vet of vaseline.
Dan glijdt het beter over de rand.
Groeten,
Wil.



Een Goldwing rijder is een blijde rijder.

Wat wordt het toch mooi met al die GOLDWINGS op de weg.

HET IS EEN GROENE MET 6 CYLINDERS EN TWEE ANTENNE'S.
Gebruikers-avatar
De Motormuis
Winnaar "show your wing" fotowedstrijd
 
Berichten: 4242
Geregistreerd: 02 Dec 2011, 01:05
Woonplaats: Geldrop. Noord Brabant.
Type Goldwing: GL1500

Re: lucht rooster opnieuw plaatsen

Berichtdoor buffalowing » 11 Mrt 2016, 22:54

In het ergste geval zal er op YouTube vast wel een filmpje over te vinden zijn, toch?
Gebruikers-avatar
buffalowing
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 11 Mrt 2016, 22:41
Woonplaats: Deventer
Type Goldwing: GL1100


Terug naar GL1100

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast