Winterberg


Toertochten, toertips of toervragen, afspreken voor een ritje of meeting ?

Winterberg

Berichtdoor pieter » 04 Sep 2017, 16:14

Van 27-08 t/m 3-09 Hebben Lianne en ik een vakantie week gehad samen met Wilco ( Nautic ) en zijn vrouw Saskia ( die overigens niet wisten dat wij daar ook geboekt hadden ) in het mooie Sauerland, aldaar hebben we een aantal mooie routes gereden, o.a de Sorpedam, Hochsauerland-Höhenstrasse, Hennesee, en de Edersee-Damroute.

Het weekje is goed besteed geweest, buiten het rondtoeren zijn de beenspieren en conditie ook weer eens goed getraind, s'avonds na het avondeten werd er meestal wel een wandeling gemaakt, en werd er niet gekeken op een kilometertje/kuitenbijtertje meer of minder, met als gevolg dat we dan via GoogleMaps en een goede zaklamp de weg huiswaarts weer moesten vinden.

In het hotel waar wij zaten ( Winterberg Resort ) konden de brommertjes in een garage geplaatst worden, voor de grotere machines was er bovenlangs een box waar er een tiental in konden, voor de andere motoren was er onderlangs een ruimte waar er zo'n 150 een plekje konden vinden, met de kanttekening dat dit niet met draaiende motor mocht. Ter info, op sommige dagen was het hier volle bak.

Het was een aangenaam weekje met een aangenaam gezelschap, en wat ons betreft mag dit zeker nog wel eens een vervolg krijgen.

Ps. Wij wensen "Wil" & "Sas" nog een fijne, droge en vooral plezierig vervolg toe voor de rest van hun vakantie.

Groet Pieter & Lianne.
A Man's got to know his limitations
Gebruikers-avatar
pieter
 
Berichten: 1012
Geregistreerd: 09 Sep 2011, 21:04
Type Goldwing: GL1800

Terug naar Toeren en rijden

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast