Yatour


Technische vragen, tips, trucs, enz.

Re: Yatour

Berichtdoor KingEdwin » 21 Jul 2016, 12:14

CD knop, het is de vervanging van de CD wisselaar.
Ik heb op mijn 2003 wing nu een jaar ook een Yatour en ben er zeer content mee.
Gr,
Edwin

Beter spijt hebben van iets dat je wel hebt gedaan dan spijt hebben van iets dat je niet hebt gedaan.
mijn GW site mijn luchtvaart site


Voorheen: GW1500SE, VF1100S (V65 Sabre), VF750S (V45 Sabre), CBX55FII, CX500.
Gebruikers-avatar
KingEdwin
GL 1800 rijder
 
Berichten: 248
Geregistreerd: 19 Sep 2010, 11:32
Woonplaats: Westmaas
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor pieter » 21 Jul 2016, 14:59

Ik zit er ook over te denken om er een te installeren, maar hoe zit het met de accu ? Ik heb gehoord dat de yatour continue stroom blijft vragen en daardoor de batterij snel leeg trekt, ( bij stilstaan ) klopt dit ?

Groet Pieter.
A Man's got to know his limitations
Gebruikers-avatar
pieter
 
Berichten: 932
Geregistreerd: 09 Sep 2011, 21:04
Woonplaats: Rucphen
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor cooper » 21 Jul 2016, 21:02

pieter schreef:Ik zit er ook over te denken om er een te installeren, maar hoe zit het met de accu ? Ik heb gehoord dat de yatour continue stroom blijft vragen en daardoor de batterij snel leeg trekt, ( bij stilstaan ) klopt dit ?

Groet Pieter.

Aansluiting maken na't kontakt. Kontakt uit... stroomvoorziening ook uit. Of zie ik hier iets over't hoofd? :?
Once you ride a Wing, you buy a Wing!
Gebruikers-avatar
cooper
 
Berichten: 1485
Geregistreerd: 10 Aug 2010, 12:53
Woonplaats: Nijlen (Belgie)
Type Goldwing: GL1500

Re: Yatour

Berichtdoor pieter » 21 Jul 2016, 21:20

Nee Cooper jij ziet niets over het hoofd integendeel zelfs, maar bij de 1800 wordt het e.e.a rechtstreeks op de bekabeling aangesloten dus ik zie dat als plug in en play, daarom is mijn vraag of het inderdaad zo is dat de yatour continue stroom vraagt ?

Groet Pieter
A Man's got to know his limitations
Gebruikers-avatar
pieter
 
Berichten: 932
Geregistreerd: 09 Sep 2011, 21:04
Woonplaats: Rucphen
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor joost » 21 Jul 2016, 22:09

Even met een spanningszoeker in de stekker meten of er stroom op staat als het contact uit staat. Zo simpel kan het zijn dan weet je het gelijk.
Gebruikers-avatar
joost
 
Berichten: 93
Geregistreerd: 12 Mrt 2015, 12:31
Woonplaats: Hoogwoud, Noord Holland
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor Snowdog » 22 Jul 2016, 09:53

Ik heb geen problemen met spanningsverlies .

Zelfs na de winterstop starte de Wing meteen zonder vreemde hulp .

Gr Ron .
Mijn You Tube Kanaal

http://www.youtube.com/user/321Snowdog

Gr Ron .
Gebruikers-avatar
Snowdog
 
Berichten: 729
Geregistreerd: 22 Sep 2007, 20:26
Woonplaats: Limburg
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor f.schuiling » 30 Jul 2016, 11:17

Hallo ik heb ook een yatour gekocht maar als ik hem aan sluit dan doet ie het niet,
ben zelfs de display kwijt en de knoppen van de radio bediening reageren ook nergens op als ik de akku klem een half uur er af haal dan komt alles wel weer terug.
Ik heb de usb stick ook in mappen gedeeld met cd 1 cd 2 enz enz voort.
wie weet wat ik moet doen.
Mijn gl 1800 is een amerikaans model van 2001.
Mvg Fred
f.schuiling
 
Berichten: 145
Geregistreerd: 07 Jan 2013, 15:44
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor KingEdwin » 30 Jul 2016, 11:38

heb je de mappen genoemd zoals je schrijft (cd 1, dus met spatie)? Hernoem ze eens naar CD1 t/m CD6, zonder spatie en met hoofdletters.
Gr,
Edwin

Beter spijt hebben van iets dat je wel hebt gedaan dan spijt hebben van iets dat je niet hebt gedaan.
mijn GW site mijn luchtvaart site


Voorheen: GW1500SE, VF1100S (V65 Sabre), VF750S (V45 Sabre), CBX55FII, CX500.
Gebruikers-avatar
KingEdwin
GL 1800 rijder
 
Berichten: 248
Geregistreerd: 19 Sep 2010, 11:32
Woonplaats: Westmaas
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor f.schuiling » 30 Jul 2016, 12:16

ik heb de mappen genoemd CD1 TM CD4 zonder spatie en met hoofdletters meer heb ik er niet op staan.
gr fred
f.schuiling
 
Berichten: 145
Geregistreerd: 07 Jan 2013, 15:44
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor Nautic » 31 Jul 2016, 00:43

De verkoper van de Yatour in Amsterdam, waar ik hem gekocht heb , vertelde mij dat bij een GL1800 van voor 2006 , je maximaal 6 mappen aan kan maken .
Deze dienen te heten CD01 CD02 CD03 enz.
En niet meer dan 55 nummers per map.
De GL1800's van 2006 en later kunnen 10 mappen op de Yatour aanmaken, met maximaal 99 nummers per map.

Dus de mappen CD01 t/m CD06 , en de nummers die erin staan , 01 t/m 55 .

Succes !
Nautic.
Je kan het krijgen hoe je het hebben wil !!?? :twisted:
Gebruikers-avatar
Nautic
 
Berichten: 91
Geregistreerd: 25 Jun 2016, 21:53
Woonplaats: Moerstraten
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor Karin » 31 Jul 2016, 07:56

f.schuiling schreef:Hallo ik heb ook een yatour gekocht maar als ik hem aan sluit dan doet ie het niet,
ben zelfs de display kwijt en de knoppen van de radio bediening reageren ook nergens op...


Is je memorystick kleiner dan 16 Gb?
Is je memorystick wel FAT32 geformatteerd?
Staat je radio wel op CD ingesteld?

Het volgende komt uit de gebruiksaanwijzing van de Yatour:

(You can save up to 1000 music files, but If your radio only can display a
maximum of two digits for track number. Track number 100 will be
displayed as 01, track 101 as 02, track 102 as 03...). But most OEM radios
can only identify 6-10 folders.
Music File Saving & Playing Mode:
Yatour supports multi-folder playback.
Any folder or music file not named as per the
above-mentioned rule will not be recognised or played.
Groetjes, Karin
=================

Wees jezelf, er zijn al anderen genoeg.
Gebruikers-avatar
Karin
Winnaar "show your wing" fotowedstrijd
 
Berichten: 1795
Geregistreerd: 23 Mrt 2006, 07:34
Woonplaats: Purmerend
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor f.schuiling » 31 Jul 2016, 10:22

Nautic schreef:...Dus de mappen CD01 t/m CD06 , en de nummers die erin staan , 01 t/m 55 ...


Hallo Nautic ik heb mijn usb stick nu aangepast zoals u dat beschreef zal het morgen weer proberen gr fred
f.schuiling
 
Berichten: 145
Geregistreerd: 07 Jan 2013, 15:44
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor f.schuiling » 01 Aug 2016, 10:31

Hoi yatoer doet het alles werkt bedankt voor de de tips .
nu nog een vraag waar hebben jully de yatoer geplaatst als ik hem onder de buddy laat dan moet je die er steeds afhalen om b.v. een andere usb of sim kaart er in te doen.
Gr Fred
f.schuiling
 
Berichten: 145
Geregistreerd: 07 Jan 2013, 15:44
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor Snowdog » 01 Aug 2016, 12:22

In de topkoffer .

Binnen links met klittenband tape vast geplakt , als er iets is kan ik hem er zo vanaf trekken .

Zit niet in de weg en ik kom er gemakkelijk bij .

Gr Ron .
Mijn You Tube Kanaal

http://www.youtube.com/user/321Snowdog

Gr Ron .
Gebruikers-avatar
Snowdog
 
Berichten: 729
Geregistreerd: 22 Sep 2007, 20:26
Woonplaats: Limburg
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor f.schuiling » 01 Aug 2016, 12:49

heb ik gedaan prima oplossing. :D
f.schuiling
 
Berichten: 145
Geregistreerd: 07 Jan 2013, 15:44
Type Goldwing: GL1800

VorigeVolgende

Terug naar GL1800

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten