Yatour


Technische vragen, tips, trucs, enz.

Yatour

Berichtdoor marcnancy » 04 Mrt 2015, 00:38

Hoi makkers , ik heb hier nog en Yatour liggen van uit onze vorige auto , nu wil ik deze graag gebruiken op de goldwing 1800 .
Kan mij iemand zeggen waar ik de kabel die van de Yatour naar de aansluiting goldwing gaat vinden , de kabel die er nu aan zit zal waarschijnlijk niet passen he . Of zou ik deze zelf kunne her maken ??

Graag jullie mening
Gebruikers-avatar
marcnancy
 
Berichten: 60
Geregistreerd: 23 Feb 2013, 21:43
Woonplaats: vosselaar
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor Antoon Aarts » 04 Mrt 2015, 11:57

De stekkeraansluiting zit onder je buddyseat in het hoesje waar ook je achterspeakers zitten aangesloten.
Deze weet jij wel te vinden ! :D

Antoon
Voor onderhoud / reparatie / banden / schadeherstel : www.wingservice.nl
Gebruikers-avatar
Antoon Aarts
Winnaar "show your wing" fotowedstrijd
 
Berichten: 1137
Geregistreerd: 22 Mrt 2006, 20:50
Woonplaats: Hilvarenbeek
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor marcnancy » 04 Mrt 2015, 20:30

Inderdaad Antoon , deze weten we zitten he , ik via Ebay en volledige nieuwe besteld . Was daar niet duur 57 euro .
Gebruikers-avatar
marcnancy
 
Berichten: 60
Geregistreerd: 23 Feb 2013, 21:43
Woonplaats: vosselaar
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor director » 04 Mrt 2015, 21:19

Misschien ligt het aan mij, maar wat is een Yatour ?? (en ja, ik heb gegoogled, maar snap nog niet wat je ermee kunt op je 1800)
Groeten uit Volkel,
Erik Windmeijer
oprichter van http://www.goldwingforum.nl"

Bestel nu de forumbandana
Gebruikers-avatar
director
 
Berichten: 2820
Geregistreerd: 22 Mrt 2006, 17:13
Woonplaats: Volkel
Type Goldwing: GL1500

Re: Yatour

Berichtdoor q45 » 04 Mrt 2015, 21:56

tis een mp3 speler :wink:
Gebruikers-avatar
q45
 
Berichten: 169
Geregistreerd: 17 Dec 2011, 21:09
Type Goldwing: GL1000

Re: Yatour

Berichtdoor Snowdog » 05 Mrt 2015, 00:29

Hier een voorbeeld filmpje , gevonden op de net .

http://www.youtube.com/watch?v=-O2E2Z-74Bs


Ik heb hem er ook net ingebouwd , echter geeft het display aan " NO CD " , volgens de verkoper ook van Ebay moet ik de radio resetten , Hoe moet ik dat doen ?

Gr Ron .
Mijn You Tube Kanaal

http://www.youtube.com/user/321Snowdog

Gr Ron .
Gebruikers-avatar
Snowdog
 
Berichten: 726
Geregistreerd: 22 Sep 2007, 20:26
Woonplaats: Limburg
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor marcnancy » 05 Mrt 2015, 18:55

Ik weet wel dat je mapen moet aan maken op de sd kaart , cd 1 cd2 e zo verder , dan zou hij wel moeten werken .
Gebruikers-avatar
marcnancy
 
Berichten: 60
Geregistreerd: 23 Feb 2013, 21:43
Woonplaats: vosselaar
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor q45 » 05 Mrt 2015, 20:51

idd max 6 mappen van max 99 nummers en vrij belangrijk is de benaming moet CD1 CD2 enz in hoofdletters!!!!!!!

grtz
Gebruikers-avatar
q45
 
Berichten: 169
Geregistreerd: 17 Dec 2011, 21:09
Type Goldwing: GL1000

Re: Yatour

Berichtdoor Stuitje » 09 Mrt 2015, 00:20

Snowdog schreef:Hier een voorbeeld filmpje , gevonden op de net .

http://www.youtube.com/watch?v=-O2E2Z-74Bs


Ik heb hem er ook net ingebouwd , echter geeft het display aan " NO CD " , volgens de verkoper ook van Ebay moet ik de radio resetten , Hoe moet ik dat doen ?

Gr Ron .


Hallo Ron,

Ik heb hem net in mijn wing met navigatie/airbag ingebouwd en heb hetzelfde probleem.
Ligt aan het type wing, had hem in mijn vorige zonder navigatie/airbag en deed het daar prima.
Een clublid had hetzelfde probleem en heeft via de leverancier een module opgestuurd gekregen (€10) om hem goed te laten werken.
Schijnt iets met de radio herkenning te doen, maar het werkt nu wel ok bij hem.

Groetjes, Stuitje
Gebruikers-avatar
Stuitje
 
Berichten: 5
Geregistreerd: 16 Okt 2011, 16:53
Woonplaats: Boxmeer
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor marcnancy » 09 Mrt 2015, 11:50

Ik heb de Yatour aan gesloten vandaag , deze werkt en na het uitzetten contact blijft deze spelen en krijg k hem niet meer uit . Zelfs niet na het contact af te zetten , dus ik sluit yatour terug af alles stop maar nu zie ik niets meer op mijn display , de radio doet het nimmer .
Iemand raad .
Gebruikers-avatar
marcnancy
 
Berichten: 60
Geregistreerd: 23 Feb 2013, 21:43
Woonplaats: vosselaar
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor Snowdog » 09 Mrt 2015, 13:23

Hallo Stuitje ,

Weet jij waar je kameraad die module heeft gekregen ?

@ Marc , geen idee hoe dit bij jou kan , ik had er ook meer van verwacht.

Gr Ron .
Mijn You Tube Kanaal

http://www.youtube.com/user/321Snowdog

Gr Ron .
Gebruikers-avatar
Snowdog
 
Berichten: 726
Geregistreerd: 22 Sep 2007, 20:26
Woonplaats: Limburg
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor marcnancy » 09 Mrt 2015, 13:51

Hoi makker ik heb aan het testen geweest ,
ik had er teveel mappen opstaan , ik heb nu en usb stik van 16 gb in gebruik ( BIJ SD KAARTJE OF MICRO SD LOOPT HET TELKESN FOUT ) . I heb deze ingedeeld in 8 mappen , met CD1 , CD2,CD3 enz... ik heb trot CD8 , dan heb ik 99 lidjes m-per map gezet en nu doet hij het perfect . steek ik er terug en cd kaartje in , terug hetzelfde probleem . Zeker niet vergeten , alleen mp3 liedjes te gebruiken , bij andere files heb je ook problemen ,

Om alles terug werkend te krijgen heb ik wel de batterij 30 min moeten afkoppelen .

Ik hoop jullie hier mee geholpen te hebben .

Greets Clyde
Gebruikers-avatar
marcnancy
 
Berichten: 60
Geregistreerd: 23 Feb 2013, 21:43
Woonplaats: vosselaar
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor Snowdog » 09 Mrt 2015, 17:51

Hallo Clyde ,

Bedankt voor de info .

Ik ga het proberen .

Staat er nu wel een afspeel tijd in het display ?

Gr Ron .
Mijn You Tube Kanaal

http://www.youtube.com/user/321Snowdog

Gr Ron .
Gebruikers-avatar
Snowdog
 
Berichten: 726
Geregistreerd: 22 Sep 2007, 20:26
Woonplaats: Limburg
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor marcnancy » 09 Mrt 2015, 19:10

Ja ik kan kiezen welke cd welk liedje , kan ook naar volgende cd gaan of terug , of volgend liedje of teug .
Geeft aan welke cd nummer , welk lied nummer en de tijd
.

Heb ook ineens andere luidspeakers achteraan gestoken , deze waren wel pas nieuw en had ze samen met Antoon geplaats maar daar kraakte er steeds de linkse van .
Ik heb van daag en setje van Hertz gekocht , het type ECX 100.5 met 120 watt, jawade da speelt ga zo nog en setje bij halen voor aan de voorzijden , is net en discotheek nu .
Gebruikers-avatar
marcnancy
 
Berichten: 60
Geregistreerd: 23 Feb 2013, 21:43
Woonplaats: vosselaar
Type Goldwing: GL1800

Re: Yatour

Berichtdoor Snowdog » 09 Mrt 2015, 21:19

Bedankt voor de info .

Gr Ron .
Mijn You Tube Kanaal

http://www.youtube.com/user/321Snowdog

Gr Ron .
Gebruikers-avatar
Snowdog
 
Berichten: 726
Geregistreerd: 22 Sep 2007, 20:26
Woonplaats: Limburg
Type Goldwing: GL1800

Volgende

Terug naar GL1800

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast